D en W Elektrotechniek Bel direct
0598-666 777

Laadpaal thuis of bedrijf prijs

 

Wanneer u een elektrische auto of een hybride auto koopt, heeft u ook een laadpaal nodig bij u thuis of bij uw bedrijf. Er zijn in Nederland wel een aantal openbare laadpunten, maar wanneer uw accu leeg is zal u hier naar toe moeten rijden. En dan is het hele principe van het hebben van elektrische auto weg. Deze laadpunten zijn meer bedoeld voor onderweg laden. D&W elektrotechniek is specialist op het gebied van  laadpalen voor elektrische auto’s en hybride auto’s bij u thuis of bij uw bedrijf. Er zijn verschillende manieren voor het opladen van de auto.

–          Stopcontact

–          Laadpaal thuis of bedrijf (deze installeert D&W elektrotechniek bij u thuis of bij uw bedrijf)

–          Openbare laadpalen

Stopcontact laden

Het is bij sommige auto’s mogelijk om de auto te laden vanuit een normaal stopcontact. Dit is de goedkoopste oplossing, maar heeft ook de meeste nadelen. Bij het laden vanuit het stopcontact bestaat de kans op overbelasting en smeltrisico van het stopcontact. Verder duurt het laden langer en wordt de auto niet maximaal geladen. Door de risico’s raadt D&W elektrotechniek dit ten af.

Laadpaal thuis of bij het bedrijf

Dit is de beste oplossing voor het laden van uw elektrische of hybride auto. De laadpaal Groningen wordt door D&W elektrotechniek bij uw thuis geïnstalleerd in een paar uur. Er worden aanpassingen op uw groepenkast gemaakt en de bekabeling wordt netjes weggewerkt. Wanneer u een laadpaal Groningen koopt bij D&W elektrotechniek kiest u voor advies op maat voor de beste oplossing. Het laden met een laadpaal Groningen gaat sneller dan een stopcontact en is veiliger. De laadtijd verschilt per auto en laadpaal. Voor meer informatie over welke laadpaal voor uw auto geschikt is kunt ons hier om advies vragen of kijken op Uwduurzameinstallateur waar D&W elektrotechniek onderdeel van is.

Subsidie laadpaal thuis of bedrijf

Wilt u weten welke subsidies er zijn voor laadpalen voor thuis of op het werk en of u er in aanmerking voor komt? Kijk dan op deze website.

Openbare laadpalen

Door heel Nederland zijn openbare laadpalen te vinden. De meeste zijn reguliere laadpalen, maar er zijn ook snelle laadpalen. De reguliere laadpalen zijn van de overheid. Over het algemeen heb je hier een laadpas voor nodig, maar soms is het gratis. Verder faciliteert de ANWB snelle laadpalen. Deze kunnen uw auto in 30 minuten voor 80% opladen. Het nadeel aan deze palen is dat lang niet alle elektrische en hybride auto’s geschikt zijn voor snel laden.

Optimale situatie

De optimale situatie is een laadpaal thuis en op uw werk. Zo kunt u de auto opladen tijdens het werk. Dit is beter voor het milieu, u bespaart nog meer benzinekosten en het bevordert het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit wordt voor bedrijven steeds belangrijker. 

Prijs laadpalen thuis of bij het bedrijf

Omdat niet bij elke auto hetzelfde merk de beste oplossing is kan D en W elektrotechniek u niet zomaar een prijs geven. U kunt ons hier informatie geven over welke auto u heeft en waar de laadpaal komt te staan. Hierdoor kan D en W Elektrotechniek een prijs voor u maken