D en W Elektrotechniek Bel direct
0598-666 777

Tot 40% besparen met LED-verlichting

 

U kunt al veel geld en energie besparen door simpelweg het vervangen van uw lampen met LED-verlichting Groningen. D&W Elektrotechniek maakt gebruik van de nieuwe Philips LED-verlichting Groningen.  Voor het plaatsen van LED-verlichting Groningen zijn geen speciale LED-armaturen nodig. Wilt u weten hoeveel geld en energie u kunt besparen met LED-verlichting Groningen?  

Vul dan hier uw gegevens in en D&W Elektrotechniek berekent het voor u geheel vrijblijvend.

D&W Elektrotechniek biedt alle soorten LED-verlichting Groningen aan. Zoals:

  • LED-buitenverlichting
  • LED-tuinverlichting
  • LED-dimbare verlichting
  • LED tl-verlichting.

U kunt veel meer besparen dan door het alleen vervangen van de lampen met LED-verlichting Groningen. U kunt de armaturen laten vervangen door LED-armaturen.

Wanneer u toch de armaturen laat vervangen om nog meer energie te besparen dan is Philips connected lighting de beste oplossing. Dit zijn slimme armaturen die veel data voor u zullen verzamelen. Het systeem verzameld data als temperatuur, energieverbruik en hoeveel werknemers aanwezig zijn. Hierdoor kunt u niet alleen geld besparen door energiebeparingen, maar ook bijvoorbeeld door schoonmaakkostenvermindering. U ziet in welk kantoor mensen aanwezig waren en waar niet. In de kantoren waar geen tot weinig mensen zijn geweest hoeft niet worden schoongemaakt.  Ook kunnen werknemers door middel van een applicatie zelf de verlichting boven hun bureau regelen. Hierdoor verhoogt de effectiviteit van de werknemers. Voor meer informatie over Connected Lighting kunt op de website van ‘Uw duurzame installateur’ kijken. D&W Elektrotechniek is een samenwerking aangegaan met deze organisatie.

Gespecialiseerde verlichting

D&W Elektrotechniek levert speciale LED-verlichting Groningen voor onder andere scholen, magazijnen, kantoren en fabrieken. Voor meer informatie over de speciale verlichting.