D en W Elektrotechniek Bel direct
0598-666 777

Denkt u erover na om zonnepanelen Groningen te kopen en is uw bedrijf of huis gevestigd in de provincie Groningen, Drenthe of Friesland? Dan kunt u terecht bij D&W elektrotechniek. D&W elektrotechniek is gespecialiseerd op het gebied van duurzame elektrotechnische oplossingen. Zonnepanelen Groningen zijn een duurzame oplossing voor het opwekken van energie. Op langere termijn zullen zonnepanelen Groningen zelfs rendabel worden en uw bedrijf en/of gezin geld opleveren. Hoeveel rendement zonnepanelen Groningen u op zal leveren en wat de terugverdientijd is kan D&W elektrotechniek voor u berekenen.

Subsidie zonnepanelen Groningen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker. De overheid verleent steeds meer subsidies voor duurzame oplossingen voor het opwekken en besparen van energie. Misschien heeft u recht op de Energie investeringsaftrek (EIA) of de Kleinschaligheids inevsterings aftrek (KIA). Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een subsidie of kijken welke andere subsidies er zijn? Kijkt u dan op deze website: energiesubsidiewijzer.nl

Voordelen zonnepanelen Groningen

Zonnepanelen Groningen hebben veel voordelen. Hieronder staan een aantal voordelen van het opwekken van zonne-energie door middel van zonnepanelen Groningen.

– Zonnepanelen Groningen kopen is geen kleine investering, maar ze gaan 40 jaar mee.

– Zonnepanelen Groningen hebben een terugverdientijd van 5 tot 10 jaar. U heeft dus minimaal 30 winstgevende jaren door het opwekken van zonne-energie.

– De zonne-energie die u opwekt met uw zonnepanelen Groningen is van u. Wanneer u stroom over heeft kunt u deze verkopen.

– U bent maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen (MVO). Het is duurzame energie en draagt bij aan schoner milieu.

– De energierekening is lager doordat u uw eigen stroom gebruikt.